0

Konya beyaz eşya servisi olan Güney Servis www.guneyservis.net web sitesi ile müşterilerine daha ulaşılabilir olmayı hedeflemektedir.

Konya Vestel Servisi  olarak özel servis hizmeti veren firma vestel marka beyaz eşyalarınızı bakım onarım ve montaj işlemlerini yapmaktadır. Yedek parça değiştirmiş olduğu ürünlerinizin değiştirmiş olduğu yedek parçalara 1 yıl yedek parça ve işçilik garantisi vermektedir.Vestel marka bulaşık makinesi buzdolabı ve bulaşık makinelerine teknik servis hizmeti vermektedir.

Konya Siemens Servisi hizmeti de veren güney servis simens marka buzdolabı çamaşır ve bulaşık makinelerine servis hizmeti sağlamaktadır. Tecrübeli teknik personeli ve donanımlı gezici ekibi ile Konya merkez ilçeleri olan Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerinde hizmet vermekte olan güney servis 9 yılı aşkın tecrübesi ile siemens marka ürünlerinize kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet vermektedir.Alınan arıza kayıtlarına hızlı bir şekilde müdahale eden servis müşterilerine 2 saat arası randevu vermektedir.Yetkili değil etkili servis hizmetleri.Beyaz eşya kombi ve klimalarınız 0332 321 22 15 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Yorum Gönder

 
Top