0

İnternetin en güzel yanı en kolay şekilde istediğimiz uygulamalara, bilgilere ve eğlenceli oyunlara ulaşmaktır. Bu konu çerçevesinde sizlere bir oyun sitesi tanıtmak istiyorum. Bu oyun sitesinin adı oyuncini. Oyuncini; slogan olarak oyunların cini oyuncini ile internetin bilgi ve eğlence dünyasına adımını attı. Flash oyun sektörüne hızlı bir giriş yapan oyuncini sizlerinde büyük beğenisini alarak bu sayede de internetteki sıralamalarda yerini almaya başladı.

Oyun sitemize girildiği zaman en üst panelde sevimli logomuz oyuncini ile karşılanacaksınız. Ayrıca ana sayfada en üst kısımda en çok beğeni kazanan kategoriler ile sol panel boyunca diğer kategorilerimizi bulabilirsiniz. Yan kategorilerin alt kısmında sizin için seçmiş olduğumuz en güzel oyunlardan bir tanesinide haftanın oyunu olarak oynayabilirsiniz. Oyun sitemizde en alt panelde ise günün en çok oynanan oyunlarına ulaşıldığı gibi ayrıca en çok beğenilen oyunlarıda kısa yoldan bu linklerden ulaşabilirsiniz.

oyunciniAna sayfa üzerinden her hangi bir oyunu tıkladığınızda ise oyun bilgi sayfası ile karşılaşabilirsiniz. Bu sayfada ise oyun hakkında ön bilgi alabilir ve o kategoride en çok beğenilen oyunlarıda oynayabilirsiniz. Oyunu başlat tuşuna bastığınızda ise karşınıza yeni bir sayfa çıkar. Bu sayfamızda oyun oynama sayfasıdır. Bu sayfada karartılmış oyun ekranı ile oyuna odaklanıp oynarken, ayrıca oyunu beğenebilir, hatalı ise bildirebilir, gerekli programlar bilgisayarınızda yüklü değilse buradan ilgili programları yükleyebilirsiniz.

İnternette oyun siteleri arasında ilk sayfalarda boy göstermeye başlayan bu oyun ve eğlence sitesinde neler var neler. Birbirinden eğlenceli ve eğitici oyunların yanında heyecanlı ve adrenali yüksek oyunlar ile kızlarımızın dikkatini çekecek kız oyunları, makyaj oyunları, manikür oyunları, Barbie oyunları, winx kızlarının yer aldığı en eğlenceli winx dünyası oyunuda yerini almıştır.

Genç kardeşlerimiz için Araba oyunları, park oyunları, iş makinası oyunları, zeka oyunları, hedef ve nişan oyunları ile internetin en çok arananlarından olan futbol oyunlarından matrak futbol oyunuda yerini almış bulunuyor. Sizlerinde oyunlara kolay ulaşabilmeniz için sade ve hızlı bir tema kullanılmış ayrıca sunucu güçlendirilmesi yapılarakta oyunların hızlı bir şekilde açılması sağlanmıştır.

Sizide en kısa zaman da eğlence ver bilgi dünyası olan oyuncini.tk adresimize bekliyoruz. İyi çalışmalar dileriz.

Yorum Gönder

 
Top