0

Yasakların en kolay delinebildiği ve çaresinin bulunduğu sektör kuşkusuz ki yazılım alanıdır. Yazılımcılar kendilerine koyulan yasakları sevmez ve anında bir karşı tez yaratarak bunlardan kurtulmaya çalışır. Ülkemizde de başlanan yasaklı siteler uygulaması Proxy IP programları sayesinde artık aşılabilmektedir. Proxy IP programları sizi bulunduğunuz bölgeden farklı bir bölgede göstererek yasaklı sitelere bağlanmanızı sağlamaktadır. Ülkelerin kendi kanunlarına göre yasaklanmış siteler farklı ülkelerin kanununda yasaklı olmadığı için ultrasurf tarzındaki Proxy IP programları yararlı oluyor. Ultrasurf bu programlar arasında en fazla kullanılanıdır. Bunun nedenin kullanım kolaylığı ve bilgisayarınızı yormadan hizmet etmesi olabilir. Ultrasurf programının neden bilgisayarınızda olması gerektiği ve özelliklerine kısaca göz atalım;

Ultrasurf yasaklı sitelere giriş yapmanızı sağlar: Programın asıl kullanım amacı yasaklı sitelere giriştir. Proxy sayesinde farklı bir bölgeden bağlanıyormuş izlenimi verilerek istediğiniz siteye kolayca ulaşım sağlanır. Bilgisayarınızın internet kimlik numarası olarak bilinen IP adresi ultrasurf sayesinde paravan IP kullanılarak gizlenir. Ülkenizde yasak olan her türlü bahis, 18+, maç izleme, film ve dizi gibi sitelere giriş yapabilirsiniz.

Güvenlik uygulamaları tarafından korunur: Ultrasurf bilgilerinizi farklı bir biçimde saklamaz yada göndermez. Sitelere girişte kullandığınız kullanıcı adı ve şifreleriniz herhangi bir güvenlik açığı oluşturmaz.

Dosya indirme işlemlerini kendi içinde şifreler: Ultrasurf ile indirdiğiniz dosyaların kimin ne zaman indirdiği gibi log bilgileri farklı kişilere paylaşılmamaktadır. Şifre ve kullanıcı adı gibi özel olarak saklanan loglar ultrasurf geçmişinde asla gösterilmez.

Ülkemizde indirme sistemleri arasına kalitesi ile hızlı bir giriş yapan indirshop’da ultrasurf ve birçok Proxy IP programını bulabilirsiniz. Sitenin sürekli güncel kalması ve kırık link gibi sorunların çalışan editörler tarafından düzeltilmesi sayesinde zaman kaybını asla yaşamayacaksınız. Farklı indirme sitelerinde dosya indirdikten sonra çıkan programın farklı olması veya linklerin yavaşlığı sitemizde asla yaşamayacağınız sorunlardan. Kullanıcıların yaptıkları yorumlar ve program açıklamaları ile istediğiniz programın ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamayacağını görebilirsiniz. Ultrasurf tarzındaki programların dışında kategorisel olarak ayrılan farklı programları da indirebilirsiniz. İndirshop indirme merkeziniz.


http://www.indirshop.com/program/ultrasurf-1301-son-surum-indir/2717.html

Yorum Gönder

 
Top