0


logo 

 Bilgisayar çağında yaşıyorken bilgisayarlardan uzak kalmak olmaz. Bilgisayarlarla ilgili çeşitli bilgilere ulaşmak için sarkos.net sitesinden faydalanabilirsiniz. Kasım - 2011'den beri kesintisiz olarak gelişimine devam eden site her gün bir adım daha ileriye gitmektedir. Bu site de sadece bilgisayarlar ile ilgili içerikler bulunuyor. Pek çok farklı kategorisi olan sitenin içeriğine biraz göz atabiliriz dilerseniz.

Sitede oyun indirmeniz için kategori bulunuyor. Özellikle küçük çocukların büyük heves duyduğu bilgisayar oyunlarına ulaşmak için bu kategoriyi kullanabilirsiniz. Son günlerde bu kategoride en çok beğenilen konu lfs indir konusu. Bu konuda live for speed oyunu hakkında çeşitli bilgiler verilmiş ve indirme linki kullanıcılara sunulmuş. Dilerseniz sizde lfs tek link indirip multiplayer desteğiyle oynayabilirsiniz.

Bunun yanında bir başka örnek kategoride Photoshop kategorisi. Benim dikkatimi çeken bir yazı var ve gerçekten herkesin okuması gerektiğini düşünüyorum. Photoshop programları makalesinde insanların sık sık yaptığı bir hatayı düzeltme çabası var. Günlük hayatta sık sık duyulan photoshop programları, photoshop siteleri gibi saçmalıklara karşı bir açıklama yapılmış.

Sizlere tavsiyem sizlerde bilgisayarlar hakkında yeni bilgiler edinmek ve aradığınız içeriğe kolayca ulaşabilmek için sık sık güncellenen bilgisayar blogu sarkos.net'i ziyaret edin.

Yorum Gönder

 
Top