0

Bilindiği gibi elektronik sigara likidi dediğimiz likit sıvıları ile birlikte kullanılır. Bu elektronik sigara likidi çok fazla çeşit aroma ve tatlarla bezenmiştir. Birçok firmada elektronik sigara daki rağbeti görmüş olacak ki gerek likit gerekse elektronik sigara cihazı’ nın kendisi üzerinde oldukça kaliteli ürünler çıkartmaya başlamışlardır.

Likitlerden bahsetmişken biraz detaylandırmamak olmaz. Elektronik sigaraya yeni başlayanlara öncelikle kullandıkları sigara markasına göre likitler tavsiye edilir ki yerinde bir karar bencede. İçtiğiniz sigara Marlboro, Camel, Parlıament, Winston vs.. ne ise birebir aynı tadı verecek likitler mevcut. Ayrıca nargilelerde ki gibi birçok meyve ve bitki aromalarının yanı sıra çikolata, kahve, redbull enerji içeceği vs.. gibi özel aromalarda bulunmaktadır. Ama birçok kişi aromalara kuşkuyla yaklaşmakta ve sigara tadını alamayacağını düşünmektedir. İşte burda likitler 2 ye ayrılıyor diyebiliriz. Nikotinli ve Nikotinsiz Likit şeklinde… İstediğiniz hangi aroma olursa olsun bunların farklı nikotin oranlarında olanlarıda mevcut. Bunu; bir mağazada beğendiğiniz renk ve desendeki kot pantolonun yada t-shirt’ ün değişik bedenlerinin de bulunması gibi benzetme ile yapabiliriz.

Eğer sigarayı bırakma amaçlı elektronik sigara kullanıcaksanız takip etmeniz gereken yol; kullandığınız sigaraya yakın bir likit çeşidi bulup en yüksek seviyeli nikotinli türü ile başlayıp ki en yüksek deyince gözünüz korkmasın 1 paket sigaraya oranla nerdeyse hiç bir şey kalıyor, sonraları bu oranları azaltarak nikotinsiz likit seçeneğine kadar inmeniz gerekiyor. Tabi bu süreç içerisinde istediğiniz aromaları da deneyebilirsiniz. Elektronik Sigara bu likitler sayesinde gerek üstünüzde gerek bulunduğunuz ortamda koku ve is yapmadığı için sigara bağımlısı olanlarında kullanmayı tercih ettiği bir üründür. Bir buluşmada ağzınızın yada üstünüzün kokmasını kim ister ki?
http://www.elektroniksigara.web.tr/sikca-sorulan-sorular/ adresinden alıntıdır.

Yorum Gönder

 
Top