0

Oyun oynamak çocuk gelişiminde çok önemli bir yer tutmaktadır. Pedagogların önemle üzerinde durdukları bir husustur. Tabi ki, oyun ortamı ve oyun malzemeleri kaliteli bir oynama etkinliği için en büyük gerekliliklerdir. Yetişkin bireylerin çocuklardaki oynama isteğini törpülemek yerine, daha güzel mecralara kanalize etmeleri, ya da daha güzel oyun alanları oluşturmaları gerekmektedir.

Yoğun olarak şehit hayatı yaşayan günümüz çocukları, eski dönemlerde yaşanan kır gezilerine ya da çelik-çomak oyunlarına yabancı kalmıştır. Binaların ortalarında ağaçsız ve manzarasız haneler, oyun sahaları oluşturulmamış toplu konutlar çocuklarımızı olumsuz etkilemekte. Onlar için daha güzel yaşam alanları oluşturmak, biz yetişkinlerin en önemli görevlerinden olmalı diye düşünüyoruz.

Şu an için evlerinde oyun alanları oluşturan bir nesil var karşımızda. Bizler de bunu düşünerek oyun ortamını onlara nasıl ulaştırabiliriz diye düşündük, ve projemizi seviyeli bir perspektifle bütünleştirerek gerçekleştirdik. Günümüz şartlarında oldukça gelişmiş olan oyun sektörünü evlere taşıdık. Oyun oynamak, sınırları belirlenmiş ise çocuklar için bir gelişim gerekliliğidir ilkesini temel esas edindik. Çocuklarımızın istedikleri oyuna kolay ulaşmaları için gerçekten göze hitap eden ve kolay kullanılabilir bir sistem hazırladık.

Bilgisayarların yanı sıra günümüzde yaygın olarak kullanılan akıllı telefonlar, tablet bilgisayarlar da oyun sektörüne bambaşka bir boyut kazandırdı. Android ve İos işlemcili cihazlara ait uygulamalar çocuklar arasında çok yaygın hale geldi. Ancak şu an için sektörde grafik açıdan çok üst düzey olan bilgisayar oyunlarının yerini alabilmiş oyun uygulamalarına pek rastlanmamakta. Bilgisayar oyunları hala zirvedeki yerini korumakta. Gelişen oyun sektöründe her gün yeni oyun ve uygulamalar piyasaya girmekte, sürülmekte. Bunları hızlı bir şekilde takip edip sizlere ulaştırmak bizim için önemli. Yoğun uğraşlar sonucunda bunu başardığımızı söyleyebiliriz. Oyuncinimiz iyi bir ekiple her an en güzel olana nasıl ulaşabiliriz bunun çabası içerisindedir.

Oyuncinimizin anasayfasında, en yeni oyunları, Türkçe oyunları ve sizin için seçtiğimiz ve en çok oynanan yani çok tercih edilen oyunları gösterdik.

Hareketli ve görsel bir şablon oluşturduk, sıkılmayacaksınız. Aradığınıza çok kolay ulaşabileceğiniz bir kategori sistemi sizleri beklemekte. Aradığınızı çok kolay bulacaksınız. Bu gerçekten çok önemlidir. Neyin nerede olduğu belli olmayan oyun siteleri, reklama boğulmuş dağınık bir şablon, alakasız bildirimler, genellikle çocukların bulunduğu bir platformu kirleten unsurlardır. Bunları tamamen sınır dışı ettik ve nezih bir platform oluşturduk.

Alt barda en çok oynana erkek ve kız oyunlarını sizler için sıraladık. Erkek çocuklarımızın en çok tercih ettiği macera oyunlarıönemli bir kategori bizim için. Çünkü erkek çocuklar araba kullanmak gibi adrenalini yüksek oyunlara daha çok ilgililer. Savaş oyunları da bu açıdan onlar için olmazsa olmaz. Kız çocukları içinde elbise giydirme oyunları ve barbie oyunları olmazsa olmazdır. Kız çocuklarımız için de aradıkları her şeyi kolaylıkla bulabilecekleri bir kategori oluşturduk.

Sizin için sitemizi kısaca tanıtmaya çalıştık. Sizler de daha yakında bizi izlemek istiyorsanız lütfen Oyuncinimizi ziyaret ediniz.

Yorum Gönder

 
Top